VCDesign промо код

Ако има наличен код за отстъпка за магазин VCDesign, ще ви го покажем тук. Ако не, може да видите други промоции, които онлайн магазина предлага, както и нашата класация на топ 5 най-неустоими намалени продукта в магазина в момента.

Защо ви показваме снимки на продукти от VCDesign?

✔️За да ви дадем идея за това какви продукти има в сайта
✔️Това е класация на продуктите, които ние бихме си купили днес
➡️ Ако нашата класация не ви харесва, но типа продукти и цени ви допадат – натиснете бутона “към сайта” и разгледайте останалите продукти.
Може да видите и останалите промо кодове за деня тук.

За VCDesign:

VCDesign е една от най-уникалните марки за тениски в България. В сайта ще откриете дизайни тениски, които няма да намерите никъде другаде. VC със сигруност не е “Поредният сайт за тениски”. Ето малко и от тях:

“Ние сме млади, заредени с много енергия и свежи идеи хора, които са тук да променят представата ви за обикновената бяла тениска. Тук сме с цел да ви помогнем да преоткриете себе си и вашият стил.”

Как да използвам промо код за VC Design?

Много е просто. За да използвате промо код за VC Design трябва само да натиснете на текста в прекъснатата линия, под бутона “към сайта”. Така промо кода автоматично ще се копира в клипборда Ви. Бутона “Към сайта” ще ви отведе в VCDesign. Ще имате възможност да поставите кода за отстъпка във Вашата количка при завършване на поръчката. Днес, промо кода е “SAVEBG10” и ще Ви донесе 10% намаление от крайната цена. Ако все още не сте сигурни как да използвате промо код, може да посетите нашият канал в youtube, където има клип, който показва как може да бъде използван промо кода.

Save-bg