Vanilla bg промо код

Ако има наличен промо код за vanilla bg, ще ви го покажем тук. Ако не, може да видите други промоции, които онлайн магазина предлага, както и нашата класация на топ 5 най-неустоими намалени продукта в магазина в момента.

0
Vanilla.bg – 10% ЕКСКЛУЗИВЕН ПРОМО КОД за поръчки над 70лв
Промо код
Преди 10 месеца

Vanilla.bg – 10% ЕКСКЛУЗИВЕН ПРОМО КОД за поръчки над 70лв

за ненамалени продукти

Защо правим класация на най-добрите намаления?

✔️За да ви дадем идея за това какви продукти има в сайта
✔️За да видите цените, които ви очакват в сайта
✔️Това е класация на продуктите, които ние бихме си купили днес
➡️ Ако нашата класация не ви харесва, но типа продукти и цени ви допадат – натиснете бутона “към сайта” и разгледайте останалите продукти.
Може да разгледате и останалите промо кодове тук

За Vanilla

“Vanilla.bg е онлайн магазин за дамски бижута и аксесоари. Всички артикули в магазина са внимателно подбрани, като включват разнообразие от летни и зимни шалове, шапки, ръкавици, чадъри, поставки за бижута, луксозни тефтери, халати и много други. За нашите клиенти ние предлагаме и прецизно селектирани бижута, инкрустирани с кристали – колиета, обеци, гривни и комплекти. Разгледайте нашата специална колекция от продукти с интересен и оригинален дизайн. Създаден с много любов и желание Vanilla.bg е резултат от нашия стремеж да внесем глътка красота, елегантност и свежест в ежедневието на нашите клиенти.”

Защо да използвате промо код за vanilla bg

Като използвате промо код, вие ще се насладите на % отстъпка от крайната цена. За да използвате промо кода, трябва да натиснете върху него (текста в пунктираната линия под бутона “към сайта”). След това бутона “към сайта” ще ви отведе във vanilla.bg. Веднъж добавили продуктите, които желаете в количката ще можете да поставите своят код за отстъпка в обозначеното за него поле. Винаги проверявайте за промо код в save-bg, преди да купите нещо онлайн!

Save-bg