TheCoffeeBox промо код

Ако има наличен код за отстъпка за магазин TheCoffeeBox, ще ви го покажем тук. Ако не, може да видите други промоции, които онлайн магазина предлага, както и нашата класация на топ 5 най-неустоими намалени продукта в магазина в момента.

Защо правим класация на най-добрите намаления?

✔️За да ви дадем идея за това какви продукти има в сайта
✔️За да видите цените, които ви очакват в сайта
✔️Това е класация на продуктите, които ние бихме си купили днес
➡️ Ако нашата класация не ви харесва, но типа продукти и цени ви допадат – натиснете бутона “към сайта” и разгледайте останалите продукти.
✔️Може да разгледате останалите промо кодове в save-bg тук

За доставките в TheCoffeeBox

    • Стандартната цената доставката на продуктите, предлагани от TheCoffeeBox на стойност под 60 лв. (с ДДС) е 4.99 до адрес на клиента.
    • Стандартната цената доставката на продуктите, предлагани от TheCoffeeBox на стойност под 40 лв. (с ДДС) е 2.99 лв. до офис на Speedy

     

    • Безплатна доставка до офис на куриер ще получите, ако сумата на поръчката надвишава 40 лв. (с ДДС).
    • В случай че сумата на поръчката надвишава 60 лв. (с ДДС) ще изпратим поръчката безплатно до избран адрес в страната.

Защо да използвате TheCoffeeBox промо код

През определени периоди, онлайн магазина TheCoffeeBox предлага промоции за своите клиенти. Вие може да се възползвате от промо код, като го копирате от Save-bg и го поставите в количката в TheCoffeeBox. Така ще спестите част от крайната цена от крайната цена. Ако в момента няма код за отстъпка за TheCoffeeBox, ние ще ви покажем други промоции, които онлайн магазина предлага в момента. TheCoffeeBox е сравнително нов бранд на Българският пазар. Те постоянно подобряват своята гама продукти и държат на постоянно и високо качество, за да задоволяват нуждите на своята аудитория.

Какви продукти предлагат TheCoffeeBox?

“The Coffee Box е място за продажба селектирано прясно изпечено кафе Арабика. С нашите прясно изпечени кафета може да си подарите с едно истинско кафе изживяване, защото го заслужавате. “

Save-bg