Sportisimo промо код

Ако има наличен код за отстъпка за магазин Sportisimo, ще ви го покажем тук. Ако не, може да видите други промоции, които онлайн магазина предлага, както и нашата класация на топ 5 най-неустоими намалени продукта в магазина в момента.

Защо ви показваме снимки на продукти от Sportisimo.bg?

✔️За да ви дадем идея за това какви продукти има в сайта
✔️Това е класация на продуктите, които ние бихме си купили днес
➡️ Ако нашата класация не ви харесва, но типа продукти и цени ви допадат – натиснете бутона “към сайта” и разгледайте останалите продукти.
Може да видите и останалите промо кодове за деня тук.

За Sportisimo:
“SPORTISIMO s.r.o. е компания, която се занимава с търговия на дребно. Предлагаме огромен избор от спортни принадлежности, облекло и обувки за всички възрастови категории. Фирмата е основана в Чехия през 1999 година и от тогава имаме изключително много доволни клиенти, които ни избират пред конкуренцията благодарение на огромния ни избор от качествена стока, която е на достъпни за тях цени. В нашите магазини и e-shop ще намерите всичко, от което се нуждаете както за Вашия спорт, така и за свободното време. Можете да си изберете от огромния избор от ски, ски екипировка, футболна екипировка, екипировка за ракетни спортове, бягане, фитнес, колоездене, in-line ролери, туризъм и водни спортове. Предлагаме и пулсомери, фитнес гривни, облекло и аксесоари за свободното време и мн. др. Ние мислим и за най-малките спортисти, затова лесно ще намерите спортна екипировка и облекло, което не само ще им хареса, но ще ги предпази от неблагоприятните климатични условия.”

Как да използвам промо код за Sportisimo?

Много е просто. За да използвате промо код за Sportisimo трябва само да натиснете на текста в прекъснатата линия, под бутона “към сайта”. Така промо кода автоматично ще се копира в клипборда Ви. Бутона “Към сайта” ще ви отведе в Sportisimo.bg. Ще имате възможност да поставите кода за отстъпка във Вашата количка при завършване на поръчката. Днес, промо кода е “SPORTISIMOSAVE10” и ще Ви донесе 10% намаление от крайната цена. Ако все още не сте сигурни как да използвате промо код, може да посетите нашият канал в youtube, където има клип, който показва как може да бъде използван промо кода.

Save-bg