Sneaker Studio промо код

Ако има наличен код за отстъпка за магазин Sneaker Studio, ще ви го покажем тук. Ако не, може да видите други промоции, които онлайн магазина предлага, както и нашата класация на топ 5 най-неустоими намалени продукта в магазина в момента.

Защо ви показваме снимки на продукти от Sneaker Studio?

✔️За да ви дадем идея за това какви продукти има в сайта
✔️Това е класация на продуктите, които ние бихме си купили днес
➡️ Ако нашата класация не ви харесва, но типа продукти и цени ви допадат – натиснете бутона “към сайта” и разгледайте останалите продукти.
Може да видите и останалите промо кодове за деня тук.

Как да използвам промо код за Sneaker Studio?

Много е просто. За да използвате промо код за Sneaker Studio трябва само да натиснете на текста в прекъснатата линия, под бутона “към сайта”. Така промо кода автоматично ще се копира в клипборда Ви. Бутона “Към сайта” ще ви отведе в SneakerStudio Ще имате възможност да поставите кода за отстъпка във Вашата количка при завършване на поръчката. Днес, промо кода е “SAVE5” и ще Ви донесе 5% намаление от крайната цена. Ако все още не сте сигурни как да използвате промо код, може да посетите нашият канал в youtube, където има клип, който показва как може да бъде използван промо кода.

За магазина

 

“SneakerStudio е новооткрита концепция за маратонки, разположена в старата част на Краков. Сградата в старинен стил, оригинален интериор и внимателно подбрани продукти са много подходящо място.Магазинът работи единствено и само с доказали се производители, които гарантират най-новата серия от продукти, включително и тези от ограничени колекции. Изборът в нашият магазин е много личен, базиран на безкраен дизайн, функционалност, естествени материали и оригиналност. Ние не се задоволяваме с постигнатите си резултати и се стремим да разширяваме бизнеса си с нови марки и модели, така че продуктите ни винаги да отразяват световна класа.”

Save-bg