Код за отстъпка PodariMe

Ако има наличен код за отстъпка за магазин PodariMe, ще ви го покажем тук. Ако не, може да видите други промоции, които онлайн магазина предлага, както и нашата класация на топ 5 най-неустоими намалени продукта в магазина в момента.

5
PodariMe – 10%
Промо код
Преди 10 месеца

PodariMe – 10%

Защо правим класация на най-добрите намаления?

✔️За да ви дадем идея за това какви продукти има в сайта
✔️За да видите цените, които ви очакват в сайта
✔️Това е класация на продуктите, които ние бихме си купили днес
➡️ Ако нашата класация не ви харесва, но типа продукти и цени ви допадат – натиснете бутона “към сайта” и разгледайте останалите продукти.
✔️Може да разгледате останалите промо кодове в save-bg тук

За доставките в PodariMe

  • Стандартна цена на доставка (извън периода на промоция):
  • Поръчки над 99лв – безплатна доставка

Защо да използвате код за отстъпка PodariMe

През определени периоди, онлайн магазина PodariMe предлага промоции за своите клиенти. Вие може да се възползвате от промо код, като го копирате от Save-bg и го поставите в количката в PodariMe. Така ще спестите част от крайната цена от крайната цена. Ако в момента няма код за отстъпка за PodariMe, ние ще ви покажем други промоции, които онлайн магазина предлага в момента.

За PodariMe

PodariMe е сравнително нов бранд на Българският пазар. С огрмона база клиенти офлайн, те постоянно подобряват своята гама продукти и държат на постоянно и високо качество, за да задоволяват нуждите на своята аудитория. PodariMe е производител на луксозни аксесоари и подаръци от дърво.

Какви продукти предлагат PodariMe?

Podarime се грижи за целият процес на изготвянето на оригинален подарък. От дизайна и производството на уникални продукти, до направянето на ръчно опакован луксозен пакет, готов за подараване. “Историята зад един продукт има значение за нас. Искаме да знаем как е направен, кой го прави и процеса, който води до готовия дизайн. Затова ние изцяло изготваме нашите продукти. Занимаваме се с производство на мебели и дървени изработки от 20 години Гордеем се, че предлагаме продукти с независим дизайн и Podarime.bg е мястото да покажем своята работа.”

Save-bg