Obuvki.bg код за отстъпка

Obuvki.bg код за отстъпка. Ако има наличен код за отстъпка за магазин Obuvki bg, ще ви го покажем тук. Ако не, може да видите други промоции, които онлайн магазина предлага, както и нашата класация на топ 5 най-неустоими намалени продукта в магазина в момента.

Как да използвам промо код за Obuvki.bg?

Много е просто. За да използвате промо код за Obuvki bg трябва само да натиснете на текста в прекъснатата линия, под бутона “към сайта”. Така промо кода автоматично ще се копира в клипборда Ви. Бутона “Към сайта” ще ви отведе в Obuvki.bg. Ще имате възможност да поставите кода за отстъпка във Вашата количка при завършване на поръчката. Днес, промо кода е “extra” и ще Ви донесе 10% намаление от крайната цена. Ако все още не сте сигурни как да използвате промо код, може да посетите нашият канал в youtube, където има клип, който показва как може да бъде използван промо кода.

За obuvki.bg

“Екипът на obuvki.bg се състои от хора, които са отдадени и много отговорни към работата си. Залагаме на професионализма и се фокусираме върху това, което правим най-добре – продажба на обувки. На пазара сме повече от 20 години, като предлагаме старателно подбрани и селекционирани продукти на най-добрите полски и чуждестранни марки. Непрекъснато обогатяваме нашия асортимент с нови, ексклузивни марки. Получихме отлични оценки от издания като: в-к „Бизнес“, e-Diament Forbes & Onet, „Диамант“- месечно издание на Forbes и от редакцията на сп. „Newsweek“ в категория фирми, насочени към семейството. Но това, което ценим най-много, са положителните мнения и високи позиции в класациите на интернет. В момента сме един от най-големите магазини в Полша, специализиран в продажбата на обувки и аксесоари.”

Save-bg