Код за отстъпка Kalapod

Ако има наличен код за отстъпка за магазин Kalapod, ще ви го покажем тук. Ако не, може да видите други промоции, които онлайн магазина предлага, както и нашата класация на топ 5 най-неустоими намалени продукта в магазина в момента.

Защо правим класация на най-добрите намаления?

✔️За да ви дадем идея за това какви продукти има в сайта
✔️За да видите цените, които ви очакват в сайта
✔️Това е класация на продуктите, които ние бихме си купили днес
➡️ Ако нашата класация не ви харесва, но типа продукти и цени ви допадат – натиснете бутона “към сайта” и разгледайте останалите продукти.
Може да разгледате и всички останали промо кодове в SAVE-BG.

За магазина

“Онлайн магазин за дамски, мъжки и женски обувки.
Кalapod е една от новите ТОП марки на пазара за обувки, вдъхновена от най-новите модни тенденции в Европа. Нашата концепция и мото се изразяват в: – ‘‘Работим изцяло в полза на нашия клиент‘‘
Политиката на Kalapod е насочена изцяло към интересите на нашите клиенти, изразявайки се в: достъпни цени, нови седмични колекции, широка цветова гама, Европейски модели, които се характеризират с високо качество, адресирано изцяло към вкуса и стила на клиентите.”

 

Защо да използвате код за отстъпка за Kalapod

През определени периоди, онлайн магазина Kalapod пуска промоции за своите клиенти. Вие може да се възползвате от промо код, като го копирате от Save-bg и го поставите в количката в Kalapod. Така ще спестите % от крайната цена. Ако в момента няма код за отстъпка за Kalapod, ние ще ви покажем други промоции, които онлайн магазина предлага в момента. Kalapod е доказан бранд на Българският пазар. Онлайн магазинът е един от най-популярните и затвърдени марки на Българският пазар. С огрмона база клиенти в България, те постоянно подобряват своята гама продукти и държат на постоянно и високо качество, за да задоволяват нуждите на своята аудитория.

Какви продукти предлагат Kalapod?

Калапод е директен вносител от производителя, гарантира се най-добрата цена на най-доброто качество.
Дамски обувки – сандали, ботуши, обувки с платформа, боти, балеринки, спортни обувки, чехли…
Мъжки обувки – ежедневни, спортни, мокасини,сандали, боти, ботуши, чехли…
Детски обувки – сандали, боти, ботуши, спортни обувки, чехли, балеринки…
Аксесоари – чанти, колани, шалове, гривни, чорапогащи, чорапи, портмонета…

Save-bg