Elmaira код за отстъпка

Ако има наличен код за отстъпка за магазин Elmaira, ще ви го покажем тук. Ако не, може да видите други промоции, които онлайн магазина предлага, както и нашата класация на топ 5 най-неустоими намалени продукта в магазина в момента.

Защо ви показваме снимки на продукти от Elmaira?

✔️За да ви дадем идея за това какви продукти има в сайта
✔️Това е класация на продуктите, които ние бихме си купили днес
➡️ Ако нашата класация не ви харесва, но типа продукти и цени ви допадат – натиснете бутона “към сайта” и разгледайте останалите продукти.
Може да видите и останалите промо кодове за деня тук.

Как да използвам промо код за Elmaira?

Много е просто. За да използвате промо код за Elmaira.bg трябва само да натиснете на текста в прекъснатата линия, под бутона “към сайта”. Така промо кода автоматично ще се копира в клипборда Ви. Бутона “Към сайта” ще ви отведе в Елмайра. Ще имате възможност да поставите кода за отстъпка във Вашата количка при завършване на поръчката. Днес, промо кода е “cpc10” и ще Ви донесе 10% намаление от крайната цена. Ако все още не сте сигурни как да използвате промо код, може да посетите нашият канал в youtube, където има клип, който показва как може да бъде използван промо кода.

За Elmaira:

Моделите отговарят ли на посочените в таблицата мерки?

Да, всеки продукт в онлайн магазина отговаря на обмерната таблица, която е публикувана към него. Можете да се ориентирате още по-лесно по това, че посочените в нея сантиметри са обиколките на тялото, а не на самата дреха.

Каква е цената за доставка?

За България цената на доставката е 3.50 лв до офис на Еконт и 5.70 лв. до адрес. За поръчки на стойност над 69 лв. доставката е безплатна. Ако желаете доставка за чужбина, моля свържете се с нас

Save-bg