Brutale код за отстъпка

Ако има наличен код за отстъпка за магазин Brutale, ще ви го покажем тук. Ако не, може да видите други промоции, които онлайн магазина предлага, както и нашата класация на топ 5 най-неустоими намалени продукта в магазина в момента.

Защо ви показваме снимки на продукти от Brutale?

✔️За да ви дадем идея за това какви продукти има в сайта
✔️Това е класация на продуктите, които ние бихме си купили днес
➡️ Ако нашата класация не ви харесва, но типа продукти и цени ви допадат – натиснете бутона “към сайта” и разгледайте останалите продукти.
Може да видите и останалите промо кодове за деня тук.

Как да използвам промо код за Brutale?

Много е просто. За да използвате промо код за Brutale трябва само да покажете промо кода във физическият магазин на Brutale в София, след като ви бъде казана цената. Така ще можете да се възползвате от 10% ексклузивна оферта, като потребител на SAVE-BG

За магазина:

Ние от Brutale предлагаме индивидуално ушити костюми и ризи по поръчка, съобразени с точните мерки на всеки клиент.
Made to measure е технология, която съчетава старите традиции в шиенето с новите технологии, като дава по-добра прецизност за изработка на крайния продукт. Също така спестява време, което води до възможността клиентът да получи перфектно ушит костюм по поръчка на много добра цена. При шиене Made to measure се изплозват стотици готови кройки, които се модифицират спрямо индивидуалните мерки. Същият метод се използва от най-големите марки в модната индустрия за ушиване на костюми по поръчка като Brioni, Brooks Brothers, Dunhill, Scabal, Jeff Banks и други марки от емблематична улица Savile Row в Лондон.

Save-bg