Brasty код за отстъпка

Ако има наличен код за отстъпка за магазин Brasty, ще ви го покажем тук. Ако не, може да видите други промоции, които онлайн магазина предлага, както и нашата класация на топ 5 най-неустоими намалени продукта в магазина в момента.

Защо ви показваме снимки на продукти от Brasty?

✔️За да ви дадем идея за това какви продукти има в сайта
✔️Това е класация на продуктите, които ние бихме си купили днес
➡️ Ако нашата класация не ви харесва, но типа продукти и цени ви допадат – натиснете бутона “към сайта” и разгледайте останалите продукти.
Може да видите и останалите промо кодове за деня тук.

Някои съвети относно часовниците от Brasty:

“Как да се удължи животът на корпуса или гумената каишка?

Часовниците с пластмасова или гумена каишка трябва да се свалят през нощта, защото тези материали са особено чувствителни към пот особено през горещите месеци. За редовна профилактика може да се използва силиконово масло, с което да напръскате каишката от всички страни или с кърпа да я натриете. Важно е да оставите маслото да изсъхне напълно преди да използвате часовника. По този начин можете да удължите живота на корпуса и каишката с до една година.”

Как да използвам промо код за Brasty?

Много е просто. За да използвате промо код за Brasty трябва само да натиснете на текста в прекъснатата линия, под бутона “към сайта”. Така промо кода автоматично ще се копира в клипборда Ви. Бутона “Към сайта” ще ви отведе в Brasty.bg. Ще имате възможност да поставите кода за отстъпка във Вашата количка при завършване на поръчката. Днес, промо кода е “savebg10” и ще Ви донесе 10% намаление от крайната цена. Ако все още не сте сигурни как да използвате промо код, може да посетите нашият канал в youtube, където има клип, който показва как може да бъде използван промо кода.

Save-bg