About You промо код

Ако има наличен код за отстъпка за магазин AboutYou, ще ви го покажем тук. Ако не, може да видите други промоции, които онлайн магазина предлага, както и нашата класация на топ 5 най-неустоими намалени продукта в магазина в момента.

Защо ви показваме снимки на продукти от AboutYou?

✔️За да ви дадем идея за това какви продукти има в сайта
✔️Това е класация на продуктите, които ние бихме си купили днес
➡️ Ако нашата класация не ви харесва, но типа продукти и цени ви допадат – натиснете бутона “към сайта” и разгледайте останалите продукти.
Може да видите и останалите промо кодове за деня тук.

За AboutYou:

About You е една от най-бързо развиващите се компании за електронна търговия в Европа и първият еднорог в Хамбург на стойност над 1 милиард долара. Като модна и технологична корпорация, заедно със силния ни екип, нашата амбиция е да цифровизираме класическата разходка за пазаруване, като създадем вдъхновяващо и персонализирано пазаруване през смартфона.

Как да използвам промо код за About You?

Много е просто. За да използвате промо код за About You трябва само да натиснете на текста в прекъснатата линия, под бутона “към сайта”. Така промо кода автоматично ще се копира в клипборда Ви. Бутона “Към сайта” ще ви отведе в Aboutyou. Ще имате възможност да поставите кода за отстъпка във Вашата количка при завършване на поръчката. Днес, промо кода е “hello15” и ще Ви донесе 15% намаление от крайната цена. Ако все още не сте сигурни как да използвате промо код, може да посетите нашият канал в youtube, където има клип, който показва как може да бъде използван промо кода.

Save-bg