Промоционални кодове

Много от големите онлайн магазини предлагат кодове за промоции за някои или всички техни продукти. Като кликнете на която и да е снимка по-горе, ще видите дали съответния магазин предлага код за намаление в момента.

Разгледай нашите промоции, копирай желаният от теб промоционален код и натисни “вземи оферта”

Нашият екип намира и ви предоставя кодове за отстъпка, както и ръчно избраните най-добри намаления и промоции за деня.

Помагаме ви да пестите време и пари, като ви показваме най-актуалните промоции

Ние правим търсенето на най-добрите кодове за отстъпка и промоции онлайн по-бързо и по-удобно от всякога.

Повече от сайт за промоции

В save-bg може да намериш промо кодове за над 20 Български магазина. Те са в секция “Кодове за отстъпка”, както и можеш да отвориш всяка една от снимките по-горе. Освен това:

Ние подбираме топ 10 промоционални продукта за всеки магазин, който не предлага код за отстъпка

Освен това,SAVE-BG е платформа, създадена да улесни Твоето търсене на онлайн промоции. Сайтът ни разполага с над 1000 от най-актуалните промоции от над 100 от любимите Ти Български магазина. Продуктите са разпределели по категории като всеки един от тях може да бъде сортиран по цена, популярност и средна оценка. Ние показваме най-добрите промоции за деня от всеки един онлайн магазин. Правим това, за да ви дадем идея за това какви продукти има в магазина, както и какви цени да очаквате. Ако не ви допада нашата класация за намалени продукти, може просто да копирате промо кода, да наитснете бутона “към сайта” и да разгледате всички продукти на дадения онлайн магазин.

Как работи платформата

След като сравниш всички намаления , бутона “вземи оферта” ще Те прати в сайта, от който можеш да закупиш харесания от Теб продукт. Може да търсиш намалени дрехи и обувки като избереш категорията, която искаш от падащото меню горе в дясно. Например Мъжки кецове или Дамски кецове

За хора, които търсят промоции

Предпочиташ да пазаруваш онлайн? Искаш продукти на промоционални цени? Търсиш най-добрите оферти измежду стотици сайтове? Ние сме тук, за да ти помогнем! При нас можеш да се насладиш на най-добрите, ръчно подбрани оферти от над 100 Български онлайн магазина! Не губи време в търсене, влез в Save-bg.com и избери най-добрата оферта за теб.

От хора, които искат да пестят за хора, които искат да пестят

Платформата SAVE-BG е създадена от студенти по програмиране през 2018 година. Преди две години забелязахме, че онлайн пазарът за дрехи, обувки, подаръци и електроника в България е пренаситен и крайният потребител е постоянно заливан от реклами от различни онлайн магазини в социалните мрежи. Всеки един от тези онлайн магазини твърди, че предлага най-добрите промоции и оферти в момента. В крайна сметка се получава така, че клиента е объркан от всички промоции и трябва да изгуби огромна част от своето време за да намери “най-добрата оферта”. Също така, може да се получи така, че на другият ден промоциите да са по-добри от това, което потребителят е получил днес. Ние решихме да решим този на този проблем като създадем платформа, която показва само най-добрите и актуални промоции от големите онлайн магазини в реално време. Именно затова създохме платформата save-bg, която да даде възможност на потребителя да сравнява различните намаления, без да се налага да влиза в няколко уебсайта и да преглежда промоциите поотделно. Започнахме да разработваме своята идея в края на 2017 година и година по-късно пуснахме готовият проект.

Над 10 000 потребители се възползваха от нашата търсачка на промоции и кодове

Ние сме млад екип от студенти, и смятаме че създадохме нещо уникално за Българският онлайн пазар. Работим здраво, за да може постоянно да ви показваме най-добрите промоции онлайн и да оптимизираме платформата си. Огромен брой потребители вече се възползваха от нашите услуги за търсене на промоции. Ще се радваме ако харесате хашата страничка във фейсбук и кажете на приятелите си за нас, за да може и те да се възползват от възможноста да са постоянно информирани за най-добрите промоции от големите онлайн магазини в България.
Save-bg