Здравейте! Ние сме студенти по Бизнес ИТ и програмиране, и с гордост Ви представяме първия ни съвместен проект. Ние имахме желание да предоставим на обществото нещо, което го нямаше до този момент на българския пазар, а именно по-умен начин на онлайн пазаруване, който да не отстъпва по нищо на вече утвърдените платформи в световен мащаб. И ето, това вече е факт! Ето някои неща, които трябва да знаете за нашата платформа: 

Ние не продаваме нищо. Save-bg е услуга, а не магазин. Ние просто ви информираме за промо кодовете за Български онлайн магазини.

Ние обичаме да ви помагаме да пазарувате по-разумно . Вярваме, че каквото и да си купувате, никога не трябва да плащате пълната цена. Общо взето, обожаваме промо кодовете.

Постоянно подобряваме нашата платформа. Обичаме това, което правим и всеки ден се стараем да подобряваме нашата платформа и това, което ви предоставяме.

От къде започна всичко?

Се запознах с проучването на Paul J. Zak по време на лекция. То твърдеше, че използването на промо код влияе на щастието по същият начин, по който получаването на физически подарък.

Използвах първият си промо код, което очевидно беше стандартна практика за повечето студенти, които се интересуваха от намаления във Великобритания. 

Забелязах липсата на платформа, която да ти показва актуалните промо кодове в България. Започнах да се уча как да програмирам и се свързах с мои приятели в България. Започнахме да записваме идеи и да разработваме платформата.

Платформата вече беше онлайн и започна да набира популярност.

Български онлайн магазини започнаха да се свързват с нас и да ни предлагат ексклузивни промо кодове, които да публикуваме в нашата платформа. Създадохме имейл бюлетин, за да пращаме известия за промо кодове на нашите потребители.

Save-bg