Интересно за нас
  • Промо кодове за отстъпка.
  • Ръчно избрани най-добри намаления за деня.
  • Над 8000 потребители вече се възползваха от промо кодовете в нашата платформа

Кои сме ние?

Здравейте! Ние сме Васил и Цветомира, студенти по Бизнес ИТ и програмиране, и с гордост Ви представяме първия ни съвместен проект. Ние имахме желание да предоставим на обществото нещо, което го нямаше до този момент на българския пазар, а именно по-умен начин на онлайн пазаруване, който да не отстъпва по нищо на вече утвърдените платформи в световен мащаб. И ето, това вече е факт!

Какво е Save-bg?

Много хора мислят, че нашата платформа е онлайн магазин и не знаят какво е SAVE-BG.Ние не продаваме нищо. Save-bg е услуга, а не магазин. Нашата мисия е да намерим, за Вас, възможно най-добрите онлайн намаления и промо кодове на Българския пазар. След като разгледате намаленията, копирате промо кода за съответния магазин и натискате на бутона "към сайта", който ще ви прати в магазина.

Нашата цел

Нашата цел е никога повече да не плащате пълната цена, когато пазарувате онлайн. В Save-bg можете да разглеждате промо кодове от:

Услугите, които предлага Save-bg:

В Save-bg може да откриете и копирате кодове, с които да се възползвате от намаленията в различни сайтове!

През Март 2019 решихме да добавим и блог в нашата платформа. В нашият блог всяка седмица ще ви даваме полезна информация относно онлайн пазаруването и дигитализацията в България.

Може да се възползвате от нашите награди всеки месец под формата на игра. Повече може да научите в нашата статия:

Save-bg